KASVOMAALAUS

Kasvomaalaus on hauska ja mieluinen ohjelmanumero lapsille juhliin ja tapahtumiin!
Kasvomaalauksilla saat riemukasta ohjelmaa lasten synttäreille ja kutsuille sekä ajanvietteeksi erilaisiin juhliin viihdyttämään pienimpiä vieraita!

Kasvomaalaukset toteutetaan pienessä teemaa mukailevassa Huvia-pisteessä, joka antaa lapsille kokonaisvaltaisen elämyksen ja mahdollisuuden eläytyä teeman mukaiseen maailmaan!

Tutustu tarjoamaamme kasvomaalauspalveluun ja yllätä vieraasi kivalla ohjelmanumerolla!


Huvia tuo ihanat kasvomaalaukset eläviksi ja päästää veikeät hahmot valloilleen tarjoamillaan monipuolisilla teemapaketeilla, joissa loistelias tuote kruunaa kasvomaalauksen!

HUVIA HEI!

Yllätyksellinen ja räätälöitävissä oleva hauska vaihtoehto tarjoaa helpon ja nopean kasvomaalauspalvelun juhliisi! Pieniä kasvomaalauksia koristaa teeman mukainen tuote!

PIENET KASVOMAALAUKSET

Lasten ikisuosikki! Pienet kasvomaalaukset soveltuvat hyvin isompiinkin tapahtumiin nopean toteutuksen ja monipuolisuuden ansiosta!

 
*Huvia panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, turvallisuuteen ja palveluun. Huvian kasvo- ja käsimaalauksissa käytetään laadukkaita vesiliukoisia Grimas Water make-up Pure ja Grimas Water make-up Pearl Pure kasvo- ja vartalomaaleja, jotka ovat hajusteettomia, gluteenittomia ja turvallisia käyttää. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä. Kasvomaalaukset tehdään siveltimillä ja sienillä.