KASVOMAALAUS

Kasvomaalaus on hauska ja mieluinen ohjelmanumero lapsille erilaisiin tapahtumiin, kuten synttäreille, lasten kutsuille tai viihdykkeeksi juhliin, kuten vaikka häihin!

Huvia tuo ihanat kasvomaalaukset eläviksi ja päästää veikeät hahmot valloilleen tarjoamillaan monipuolisilla teemapaketeilla, joissa loistelias tuote kruunaa kasvomaalauksen!

Huvia tarjoaa myös pelkkiä kasvomaalauksia teemoittain, jotka soveltuvat erilaisiin tapahtumiin, niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille.

Kasvomaalaukset toteutetaan pienessä teemaa mukailevassa Huvia-pisteessä, joka antaa lapsille kokonaisvaltaisen elämyksen ja mahdollisuuden eläytyä teeman mukaiseen maailmaan!

Tutustu tarjoamaamme kasvomaalauspalveluun ja yllätä vieraasi kivalla ohjelmanumerolla!

TEEMAPAKETIT

sisältävät vähintään yhden kasvomaalausta korostavan tuotteen, joka varmasti tuo iloa pukijalleen ja elävyyttä kokonaisuuteen!


HUVIA HEI!

yllätyksellinen ja räätälöitävissä oleva hauska vaihtoehto tarjoaa helpon ja nopean kasvomaalauspalvelun juhliisi! Kasvomaalausta koristaa teeman mukainen tuote!

Tutustu tästä!

PIENET KASVOMAALAUKSET

ovat lasten ikisuosikkeja ja soveltuvat hyvin isompiinkin tapahtumiin nopean toteutuksen ja monipuolisuuden ansiosta!

Tutustu tästä!

*Huvia panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, turvallisuuteen ja palveluun. Huvian kasvo- ja käsimaalauksissa käytetään laadukkaita vesiliukoisia Grimas Water make-up Pure ja Grimas Water make-up Pearl Pure kasvo- ja vartalomaaleja, jotka ovat hajusteettomia, gluteenittomia ja turvallisia käyttää. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia säilöntäaineita tai halogenoituja orgaanisia yhdisteitä. Kasvomaalaukset tehdään siveltimillä ja sienillä.