LAITEVUOKRAUS LAPSILLE

Huvia vuokraa lapsille suunnatut välineet ja laitteet juhlaan ja arkeen lasten iloksi!
Vuokrauspalvelustamme saatte hauskaa tekemistä, uusia kokemuksia ja viihdyttävää toimintaa perheen pienimmille!

Tarjoamamme laitteet ja välineet sisältävät noudatettavat käyttö- ja turvallisuusohjeet sekä niiden käyttöön opastetaan noudon / toimituksen yhteydessä. Vuokraajan kanssa tehdään vuokraussopimus.

Vuokrahinnat ilmoitetaan noudettuna (Jääli), mutta halutessanne tarjoamme myös laitteiden ja välineiden toimituksen (Oulun seutu) erillisestä sopimuksesta.

KEILAT KUMOON

Keilat kaadetaan nilkkaan kuminauhalla kiinnitetyn pallon avulla. Tämä on hauska ja mukaansatempaava taitoa ja tarkkuutta vaativa peli, joka ei olekaan niin helppoa kuin miltä se näyttää! Tässä lajissa kisatessa nopein voittaa!
Vuokraan kuuluu pallo, keilat ja ajanottokello. Keilat ovat pehmeää materiaalia, joten kisat voi järjestää joko sisällä tai ulkona.

Hinta: 25 € / vrk

NOPEUSTESTI

Nopeustesti on riemukas tapa testata oma reaktionopeus!
Testi on takavuosien Speden Speleistä tuttu. Paina nappia aina valon syttyessä ja katso kuinka pitkälle etenet. Valot vaihtuvat satunnaisessa järjestyksessä. Omaa tulosta voi verrata taulussa oleviin hauskoihin eläinhahmoihin. Peli tarjoaa haastetta myös aikuisille.

Toimii painonapilla ja verkkovirralla.

Koko: l 41 cm, s 34 cm, k 78 cm. Paino: 10 kg.

Hinta: 50 € / vrk

POLKIMET PYÖRILLÄ

Tämä on jännä, motoriset taidot haastava kulkuväline, jonka avulla voit järjestää hauskat ja erilaiset viestikilpailut, temppu- ja taitoradat tai polkea ihan muuten vaan.
Laitteella polkeminen vaatii tasaisen alustan. Vuokraan kuuluu mukaan turvatuotteet (kypärä, suojat).

Hinta: 20 € / 1 kpl vrk, 30 € / 2 kpl vrk